Udvalgte tilbud fra Wype

Om Wype
Wype leverer viden og underholdning digitalt i høj kvalitet, og dækker interesser inden for mange forskellige emner, som fx historie, videnskab, sundhed, træning, fotografering, gør-det-selv arbejde, mad og mode. Der er helt sikkert indhold til både dig og din familie.

Med Wype får du ubegrænset adgang til flere spændende magasiner til hele familien som Illustreret Videnskab, Bo Bedre, Costume,  I FORM og mange flere.

Kvalitets læseoplevelse
Wype har funktioner, som gør det nemmere og mere behageligt at læse magasiner og artikler på dine forskellige devices – både derhjemme og på farten. Én af de funktioner der sikrer en god læseoplevelse på smartphone er mobilartikler, hvor du kan læse artikler som ren tekst i stedet for at læse artiklen i magasinet. Her kan du blandt andet styre tekststørrelsen efter dit behov.

Del med familien
Wype kan bruges på op til 5 enheder, så hele familien kan deles om godt indhold.

Download og læs når du er offline
Download magasiner når du har internetforbindelse, så kan du altid læse dine yndlings magasiner og artikler, når du er offline i udlandet eller på flyet.

Bogmærk dine yndlings artikler
Når du læser en artikel har du mulighed for at gemme den til et senere tidspunkt. Du kan nemt og hurtigt finde dine yndlings artikler igen i din bogmærke oversigt i Wype.

Magasiner i Wype
Illustreret Videnskab, HISTORIE, Bo Bedre, COSTUME, I FORM, Aktiv Træning, Bil Magasinet, Gør Det Selv, Komputer For Alle, Digital Foto, Bolig Magasinet, COSTUME Living, Magasinet Liv og Nordic Living.

Læs mere om Wype her.